Varför chansa?
Abonnera på
framgång

15 000 kr per månad

Vårt mål är att vara marknadens bästa och mest prisvärda offerttjänst för team med fler än 15 säljare, därför ingår allt. Ni får ett offertverktyg & ett team med riktiga människor som blir specialister på ert specialdesignade offertmaterial för mindre än 1 % av er säljkostnad.

Testa själv att gå från
Word till Fantastisk.

Vi erbjuder alla att kostnadsfritt testa vår offertjänst i 30 dagar. Vi analyserar, designar och implementerar ert eget offertmaterial i offertverktyget.

Efter testperioden bestämmer ni i lugn och ro om ni vill fortsätta abonnera på Expandra. Kontakta mig så visar jag hur tjänsten fungerar i praktiken.

Pär Willneborn, co-founder & vd
par@expandra.com
073-349 98 40

Vad säger våra användare?

Det bästa med Expandra är att min kund får ett bra första intryck och våra offerter ser mycket mer professionella ut. Vi ligger verkligen längre fram än våra konkurrenter.

Tjänsten i sig är enkel för oss att använda men om vi behöver hjälp så fixar Expandra det direkt.

Stefan Blixt
Projektledare, Veolia

Våra offerter ser väldigt proffsiga ut och den snygga layouten gör att vi verkligen skiljer oss mot mängden.

Tjänsten är lättarbetad. Med färdiga mallar så går det riktigt snabbt att offerera. Det är smidigt att få hjälp. Offertsupporten påtalar till och med fel som vi inte ens visste om.

Andreas Palmberg
Servicechef, Indoor Energy

Från hjärtat tycker jag att offerterna jag producerar i Expandra är mycket snyggare och seriösare med bilder, färg & form än vanliga Wordofferter som bara har en massa tråkig text.

Tjänsten är väldigt enkel och offertsupporten är helt magnifik. De är alltid snabba på att svara, är lyhörda och återkopplar alltid. Inga kösystem här inte.

Ulrika Johansson
Distriktssäljare, Samhall